top of page
header6.jpg

Køkkenhave Kursus

Køkkenhavekursus på Hjortespringgård

Kom i gang med at dyrke dine egne grøntsager 
 

Drømmer du om at dyrke dine egne grøntsager?

At lære helt fra bunden hvordan du kommer i gang i din køkkenhave? At vide hvordan du opbygger en sund og frugtbar jord fuld af mikroliv? Måske er du allerede i gang og har brug for lidt mere viden om jord, frø, planter og kompost? Så kom til køkkenhavekursus på Hjortespringgård.  

Du vil på kurset få forståelse for jordens mikroliv og hvorfor det er så vigtigt, når man skal dyrke næringsrige grøntsager. Du vil lære hvordan du starter helt fra bunden med etablering af bede i din have, hvordan du sår frø direkte og hvordan du forspirer til udplantning. Vi vil gennemgå hvordan du passer dine planter (og din jord) gennem sæsonen og vil gå i detaljer med et udvalg af afgrøder. Vi vil gøre vores ypperste for, at du er klar til at etablere din egen køkkenhave, når du tager herfra.

 

Vi mødes til én spændende kursusdag med både teori og praktik, hvor vi etablerer et bed sammen, roder med kompost, kigger på frø og sår i vores nyetablerede bed. Du vil få skriftligt materiale med hjem. Vi sørger for kaffe, te og kage i skønne omgivelser.

Kurset foregår på Hjortespringgård i Herlev, hvor vi, Mette og Irene, har en stor køkkenhave og nyetableret skovhave, som vi dyrker efter permakultur principper og regenerative dyrkningsmetoder, hvilket undervisningen også vil bære præg af.

 

Kurset foregår både indendørs og udendørs, så tag varmt tøj og praktisk fodtøj med.

 

Prisen inkluderer kaffe, te og kage.

metteirene_edited.jpg
Køkkenhave_total_web.jpg

Pris
Pris: 850 kr.

Datoer

Kurset er et 5 timers kursus
Du kan vælge én af
følgende kursusdage:


Lørdag d.16. marts 2024 kl. 12.00-17.00
Lørdag d. 6. april 2024 kl. 12.00-17.000
Lørdag d. 20. april 2024 kl. 12.00-17.00

 

Du tilmelder dig ved at sende en mail til kontakt@hjortespringgaard.dk 

Adresse

Hjortespringgård, Valnæsvej 19, 2730 Herlev

Da de trafikale forhold til og fra Hjortespringgård ikke er beregnet til megen biltrafik, bedes du parkere på Gammelgårdsvej og nyde de få minutters gåtur ned til Hjortespringgård.

Parkerings_kort (2)_page-0001.jpg

Vær opmærksom på følgende ang. kurser og workshops

Hvis du er forhindret i at deltage på et kursus/en workshop, kan du altid overdrage din plads til en anden. Det vil som udgangspunkt være samme kursus og dato, som du selv skulle have deltaget på, men hvis der er plads en anden kursus dato, er det muligt at flytte pladsen.

Ombooking kan ske op til 7 dage før kursusstart og kun hvis der er ledige pladser på en anden ønsket dato.

 

Vi bestræber os altid på at afholde vores kurser som planlagt. Vi forbeholder os dog ret til at aflyse et kursus, hvis underviseren bliver syg, eller der er for få tilmeldinger til kurset. Skulle det ske, at vi bliver nødt til at aflyse kurset, sørger vi naturligvis for at hjælpe dig med at finde en ny kursusdato, der passer ind i din kalender, eller at refundere kursusprisen.


Nærmere informationer om det praktiske omkring kurset sendes ud i ugerne op til kursets afholdelse.

bottom of page